Tuff dag...

Nu säger vi hej då till den här skitdagen och hoppas på att morgondagen blir bättre. 
 
// Dan 

Måndagstankar

Hej, 
 
Lugnt i huset då samtliga barn och ungdomar nu har gått och lagt sig i respektive rum. Vic har åkt till jobbet och själv har jag bäddat ner mig under täcket i soffan. Som helhet har det varit en bra dag och trots en del krämpor så känner jag mig hyfsat pigg. Det jobbiga är att jag nu har haft ett par dagar med en del jobbiga tankar som fått fäste i mig. Mitt återbesök i Jakobsbergs gymnasium var inte bara av godo efter Samuels dansuppvisning utan varje gång jag kliver innanför de dörrarna så påminns jag om de 3 värsta åren i mitt liv. De åren som har format mig och gör att många väldigt tuffa tankar gror i mig. Trots att över 20 år har passerat så känns det som igår jag gick runt i korridorerna i skolan och när jag tänker på det så känns det som om väggarna kommer närmare och närmare. Jag önskar att jag en gång för alla kunde städa bort allt som hände och den där klumpen som ligger och skvalpar i mig men det känns som att det kommer finnas kvar för alltid. De flesta dagarna är jag så pass stark att jag kan hantera allt men det finns fortfarande dagar då jag bara vill falla isär i bitar. Genom åren har jag lärt mig att inte prata om mina känslor då de inte betyder något. Det är bättre att engagera sig i andra människor som mår dåligt och på så sätt kan jag glömma bort det jag känner inombords. 
 
Nu återstår bara för mig att säga godnatt och jag önskar alla goda människor en riktigt bra vecka. 
 
// Dan 
 
 
 
 

Ny vecka

God morgon, 
 
Då var det dags att köra en ny vecka och som vanligt så är den redan fullbokad. Jag tycker det är skönt att hela tiden veta vad som väntar och jag försöker alltid att planera mina veckor så. 
 
I helgen som gick så har det hänt en hel del. I Fredags blev det i och för sig rätt lugnt och det var skönt efter en intensiv vecka. Elias var på Gröna lund med ett par kompisar och jag var så snäll att jag hämtade upp dem där inne på kvällen och körde hem dem. Vädret var inte det bästa men de påstår att de hade klarat sig bra. I Lördags var det så dags för Samuels dansuppvisning och den har man sett fram emot. Det var samling redan kl 9.30 så jag körde honom till Jakobsbergs Gymnasium där uppvisningen hålls. Vic tittade på första uppvisningen medan jag skulle gå på den andra som började 16.00. Medan Vic var på första showen så passade jag och Elias på att åka till tippen och kasta massa skräp. Det var bl a Samuel och Elias gamla sängar och lite annat smått och gott som stått och samlat damm. Skönt att få bort sängarna framförallt då de stått i vår carport en tid. Kl 16 var det så dags att bänka sig i aulan i gymnasiet och det blev en helt magisk upplevelse. Samuel körde 4 nummer med både danslinjen och den vanliga gruppen och han var helt fantastiskt duktig. Jag fick nästan tårar i ögonen och det är helt otroligt vad mycket han har utvecklats. När showen var slut fick han en extra presentation för sin utveckling samt för hans mod att som ensam kille köra danslinjen med allt vad det innebär. Det blev en stående ovation från de ca 300 personerna som var på plats och det var gåshud! Efter showen följde Vics mamma och hennes man med oss hem för lite fika och det är alltid trevligt. Bilder från Samuels dans återkommer jag med när jag plockat ut några bra bilder från vår systemkamera. 
 
I går Söndag så blev det under förmiddagen en tripp till Mall of Scandinavia för bio med Isac och Wilmer. Vi kollade på Robinson Crusoe och den var helt ok. Efter det blev det en tur förbi McDonalds och hem för att ta det lugnt. Lite senare på kvällen var jag och Samuel iväg och körde lite och som vanligt var han hur duktig som helst. 
 
Strax är det dags att bege sig till jobbet för att boka de sista besöken inför veckans samt nästa veckas affärsresor. Det är som vanligt ett väldans pusslande för att få ihop vardagen men jag tror att jag löser det denna gång också. 
 
Ha en fin vecka och på återseende! 
 
/ / Dan 
 
 
Bilder från Söndagens tripp till MOS.