Onsdag

God morgon,

I dag är det ingen vanlig dag för idag är det Elias födelsedag! Ja, idag säger vi grattis till vår nyblivna 15-åring. Det blev som traditionen bjuder frukost på sängen och sång från familjen. Han fick såklart även presenter. Det blev PS-4 pengar från brorsorna och en stilig Gant-tröja från oss. Kul att även Elias har börjat engagera sig i vad han ska ha för kläder.

I övrigt så kämpar jag på med livet. Har fortfarande väldigt ont och känner mig trött och sliten. Inte så konstigt med tanke på hur denna höst sett ut. Jag försöker avskärma mig från jobbet så mycket som möjligt men jag får fortfarande min beskärda del av samtal. Jag är såklart medveten om att det kommer ett ansvar med min nya chefstjänst men jag känner att jag behöver min distans till arbetet just nu. Jag skulle säkert kunna jobba denna vecka men jag tror att det är nyttigt för mig att tänka lite på mig själv för en gångs skull.

I går var jag och tog bort min kateter och det var befriande. Jag var på återbesök under eftermiddagen för ultraljud av urinblåsan och det såg bra ut. Det gör ont när jag går på toaletten men det är inte så konstigt när man blivit uppskuren 3 ggr i nedre delen av buken under kort tid Jag ser nu fram emot att få börja med dialysbehandlingen och om allt går som det ska kan vi nog smyga igång den under nästa vecka eller veckan därpå.

Det är fortfarande en hel del människor som inte förstår allvaret i mitt sjukdomstillstånd och tror att det ska gå över inom kort. Jag börjar bli ganska luttrad men kan även känna en viss irritation över det ibland. Å andra sidan så är jag en person som inte gnäller över detta utan kämpar på och försöker leva så normalt som möjligt och då får man kanske acceptera att det är så här.

Nu ska jag köra barnen till skolan och sedan blir det en liten stunds vila. Därefter ska jag och Vic ge oss iväg till Barkarby handelsområde och shoppa lite julklappar.

På återseende!

// Dan

Grattis Elias på 15-årsdagen!!!