Tungt tungt...

Hej,

Precis hemkommen efter tredje dagen på dialysen. Tyvärr gick det inte alls som planerat och min dialyskateter fungerar inte som den ska. Det innebär att jag kommer att bli inskriven på njurmedicin på Torsdag och på Fredag kommer jag att få genomgå en ny operation. Tråkigt, jobbigt och deprimerande känns det men vad ska man göra? Nu får jag återigen vänta på att få starta dialysbehandlingen och det känns så fruktansvärt jobbigt allting....

// Dan

Älska mig...

.. som mest när jag förtjänar det som minst. En mening som jag tänker på mest hela tiden. Jag har känt mig ensam och orolig. Deprimerad och ledsen. Vänner har svikit och min självkänsla har varit nedkörd i botten. Jag har inte förstått att den person som verkligen bryr sig finns närmast. Jag är så oerhört tacksam för att jag har min älskade sambo. När mitt liv har varit tungt och jobbigt som det varit den senaste tiden så ställer hon upp för mig i vått och torrt. Jag kan inte sätta ord för min tacksamhet och jag vet att jag egentligen inte förtjänar henne.

I Torsdags inleddes min dialysbehandling och självklart så blev det strul ganska omgående. Själva dialysen innebär att man tillsätter kroppen med en speciell blandning av vätskor som ska passera inuti magen och tarmarna och rena vilket inte mina njurar gör. Att få in vätskan i buken var inga problem men när vätskan skulle ut så var flödet väldigt dåligt. I går morse fick jag gå till röntgen för att kontrollera så att slangen låg rätt i magen. Som tur var så gjorde den det annars hade de varit tvungna att öppna upp och korrigera slangen. När vi gjorde ett nytt försök till tömning under gårdagen så gick det bra men när vi skulle tömma andra gången så var det återigen dåligt flöde. Vi ska fortsätta proceduren på Måndag och se om det fungerar bättre. Om inte så blir det operation igen och det skulle vara väldigt jobbigt. Jag hoppas vid gud att det fungerar. Vic har varit med mig hela tiden och det känns riktigt skönt att ha hennes stöd i detta. Just nu känner jag mig sämre också så det är en ganska jobbig period men jag är säker på att vi fixar detta tillsammans.

På återseende!

// Dan

Tisdag

Hej,

Då har ytterligare en dag passerat och idag har det varit mycket upp och ner. Vaknade i morse och kände att jag inte mådde något vidare men bestämde mig för att bita ihop. I Söndags började jag med min tredje blodtrycksmedicin och det är den jag känner av. Efter lite frukost och en nypa luft så blev det ändå ok och jag kunde genomföra dagen enligt plan. Under kvällen har jag bara tagit det lugnt och det har varit skönt.

I morgon är det dags att flyga hem igen och det ska bli skönt. Som vanligt är det fullt upp med aktiviteter för barnen så det är bara att ställa in sig på att skjutsa under kvällen. På Torsdag ska jag och Vic gå på Norra Brunn tillsammans med Dennis och Anneli. Det ska bli riktigt roligt och det är alltid trevligt att ha något att se fram emot.

Nu är det dags att sova. På återseende!

// Dan