Märklig känsla

God morgon,

Då var det Fredag och idag har jag inget planerat vilket känns väldigt konstigt. Normalt sett ska jag till sjukhuset eller ta prover eller möjligtvis skjutsa barn till diverse instanser. Idag har vi ett bonusbarn här hemma då min systers son Noah har sovit över. Själv ska jag bege mig till jobbet och idag tänkte jag köra halva dagen på kontoret och resten av dagen här hemma. Det är oerhört skönt att få jobba på detta sättet annars hade jag nog knappast orkat med kvällarna.

I helgen är det fotbollsmatcher, hockeyträning samt dans för Samme så det blir som vanligt inte mycket tid över till annat tyvärr. På Söndag ska Samme och hans dansgrupp uppträda på nyöppnade sportbutiken Decathlon i Barkarbystaden och det måste man ju se.

Nu ska jag proppa i mig alla mediciner och sen bär det av mot skolan och sedan kontoret i Bålsta.


Ha en fin Fredag.


// Dan

God morgon Onsdag

Hej,

Ny dag och nya möjligheter. Idag blir det en vända till Karolinska sjukhuset kl 9 där min sköterska ska lägga om förbandet. Kl 10.20 har Samme tid hos tandläkaren i Sundbyberg så han får följa med mig till sjukhuset och sedan lämnar jag honom i Sumpan så får han ta sig därifrån med pendeltåget. Kl 11 ska jag på ett kundbesök i Kungens kurva och jag blir nog där till ca kl 13 skulle jag tro. Därefter får vi se om jag jobbar vidare hemifrån eller om jag orkar ta mig till kontoret I Bålsta.

Igår var jag hos urologen på karolinska sjukhuset för att genomföra en cystoskopi. Det var ganska utlämnande men inte så jobbigt som jag befarade. Gastroskopin var betydligt värre och nu har jag betat av dessa undersökningar. Cystoskopin visade inte på något allvarligt och min prostatit har inte kommit tillbaka. Jag hade lite problem med muskulaturen I bäckenbotten och för det skulle jag få en medicin som hjälper mig att slappna av där. På eftermiddagen blev det en tur till tandhygienisten och nu har jag även betat av detta. Det återstår visserligen en omgång till hos tandläkaren då jag hade ett hål samt en lagning som behöver fixas men det är världsliga saker i sammanhanget. På Torsdag nästa vecka ska jag träffa läkaren igen för att besluta om dialys och sen blir jag remitterad till avdelningen för njurtransplantation. Jag hoppas att jag kan få bli transplanterad i början av nästa år.

Nu ska jag ta tag i denna dag. På återseende!

// Dan

Söndag

Hej,

Då inleder vi en ny dag där det som vanligt är fulltecknat schema. Idag väntar fotbollsmatch för Wilmer på bortaplan mot Ängby och det är samling på Kungsängens IP kl 10.00. Matchen börjar kl 11 så det finns gott om tid att köra ut till Ängby efter samlingen. Efter det har Samuel dans så allt är som vanligt ungefär.

Igår blev det en heldag i Järfälla ishall då Wilmer körde Kronwall/Bauhaus Cup. För barnen som är födda 2007 är det matcher hela helgen men för Wilmer var det bara igår då dem delade upp barnen. Förutom JHC var det SDE, Almtuna, AIK, Lidingö och Skå som medverkade. För Wilmers lag gick det inget vidare och det kändes som om de inte hade någon energi alls. Det är bara att ta nya tag igen.

Annars så känns det för närvarande lite bättre i kroppen. Man vänjer sig att leva med ett antal symptom och det är inget som blir bättre av att ligga hemma och tycka synd om sig själv. Vissa dagar får man kämpa lite hårdare än andra men jag gör mitt bästa för att allt ska få vara så normalt som möjligt. I veckan väntar både det ena och det andra för min del och jag springer på ks i princip varje dag. Den här veckan väntar besök hos min sköterska, besök hos urologen och även hos tandhygienisten. Däremellan ska jag även hinna jobba och efter det komma hem och ta hand om familjen och på kvällarna gör man inte mycket annat än att sitta i bilen och köra barnen till olika aktiviteter.

Jag och Vic håller på att planera lite roliga saker som vi vill hitta på nu. Vi ska gå ut på en restaurang som heter Aifur i Gamla stan där det är medeltidsmiljö och det blir nog trevligt. Som vanligt är det svårt att hitta någon tid för det men vi jobbar på det. Häromdagen fick vi inbjudan till julbord med jobbet och det roliga är att de hade bokat på just Aifur men på deras andra restaurang i Stockholm som ligger på Fjäderholmarna. Jag är så glad att vi bor där vi så man kan hitta på vad man vill. Utbudet är oändligt här och jag trivs med att ha livskvalitet.

På återseende!

// Dan