Söndag

God morgon,


Söndag idag och det innebär den enda dagen i veckan för mig där jag är ledig från både dialys och jobb. Istället ska vi strax åka till Färingsö där Wilmer har match mot Skå. Det är en ganska bra bit att åka bil dit men det roliga i sammanhanget är att det egentligen är väldigt nära då det bara är några kilometer dit fågelvägen. Problemet är att det är Mälarens vatten som ligger emellan och att det inte finns någon broförbindelse emellan. Nåja, matchen börjar kl 10 och det är gemensam samling på Kungsängens IP kl 08.30. 

Igår var det dialys igen och det gick inte så bra. Det började strula omgående med extremt höga ventryck vilket gjorde att maskinen stannade hela tiden. Förmodligen hade jag stuckit in nålen lite fel och det krävs inte mycket för att det ska bli problem. En sköterska fick sticka ett nytt hål i armen och det gjorde ont som fan. Jag hade nästan glömt bort hur ont det gör att sticka ett nytt hål i armen. När det hade gått lite över 2 timmar fick jag en perforering i fisteln av den nya nålen och armen svullnade upp. Vi fick då avsluta behandlingen och nöja oss med dryga 2 timmar dialys. Jag fick linda armen hårt för att hålla ner svullnaden och nu är det bara att ta nya tag på Måndag. 

Efter dialysen åkte jag och Wilmer till Viksjövallen där det var match mot Viksjö. Det blev förlust med 2-4 men Wilmer fick i alla fall göra ett mål. I Viksjö träffade vi ett helt gäng från Wilmers hockeylag då många spelar i just Viksjö. Väl hemma på kvällen var jag skittrött och det blev inte så mycket mer gjort. 

Idag blir det som sagt fotboll mot Skå och kl 15 ska vi till Friends Arena och se AIK mot GIF Sundsvall. När matchen är slut ska jag köra Samuel till dansen och  när jag har hämtat honom igen blir det lite grillning med familjen. Efter det blir det väl God natt då jag ska iväg till dialysen imorgon bitti igen. Livet tuffar vidare!

På återseende!

// Dan 

3 nålar i armen igår.