Dan före dopparedan

Hej,
 
Ytterligare en dag att ta tag i och ytterligare en natt har passerat där jag mått skit. Körde dialys igår kväll och som vanligt så däckade jag av utmattning efteråt. Jag vaknade strax efter kl 2 i natt med hemsk huvudvärk, illamående, hjärtklappning och kramper. När jag nu klivit upp på morgonen så känns det bättre men mitt ena ben värker efter nattens kramper. Jag vet hyfsat bra hur jag ska bete mig på morgonen när jag mått så här och efter några timmars kamp så brukar jag kunna hantera allt igen. 
 
Idag är det dan före dopparedan och i morgon är det dagen som alla barn ser fram emot. Idag ska vi fixa iordning allt här hemma och vi kommer att äta julmat under eftermiddagen. Jag ska komma ut på en långpromenad under dagen för att få någorlunda styrsel på kroppen igen och det brukar vara nyttigt. Under kvällen ska vi spela bingolotto på uppesittarkvällen och samtidigt med det ska jag köra dialys. Det innebär att jag slipper köra dialys i morgon på julafton och det känns bra. Nu blir det några dagar ledigt från jobbet fram till Onsdag då det är dags att jobba igen. Jag kommer jobba alla arbetsdagar men som vanligt så kör jag endast halvdagar. I morgon kommer vi åka hem till Vics mamma i Solmyra för att fira jul och vi åker hem igen under kvällen. 
 
Nu ska jag göra mig iordning och ta mina morgonmediciner innan jag och Vic ska bege oss ut i kaoset i Barkarby och köpa några sista saker. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Mitt sällskap under mina promenader. Den senaste boken om seriemördaren och fullblodspsykopaten Christopher Silfwerbielke. En bok helt i min smak!