Fredag

God morgon,
 
En fullspäckad vecka börjar närma sig sitt slut. Eller arbetsveckan iaf som snart övergår till helgen och andra bestyr. Igår var jag och Vic på patientträff på Danderyd och det var ett bra möte. Det är alltid både trevligt och lärorikt att träffa andra personer i samma situation som jag är i. Det var en del nya dialyspatienter och de hade såklart en hel del frågor kring dialysen och hur allt fungerar. Det finns en hel del praktiska saker som ska fungera när man kör dialys hemma och det är klart att folk undrar hur sånt fungerar. 
 
Annars var det en dialysfri dag igår och det är väldigt skönt. När man som jag kör 5 dagar i veckan så uppskattar man verkligen de dagar man kan planera in andra saker. Idag ska jag köra igen och i morgon måste jag köra tidigare på dagen då jag och Vic ska in till stan och titta på show med Henrik Schyffert. Jag blir alldeles förvirrad av alla ställen i stan så jag visste knappt vårt vi skulle denna gången. Det är hursomhelst Rival vid Mariatorget som gäller och showen börjar 20.00. Det här var något jag fick av Vic i julklapp förra året och därefter och då kändes det som en evighet men nu år det alltså dags. 
 
På Söndag är det hockeymatch för Wilmer i vanlig ordning och för vår del gäller arbete i serveringen. Det är inte så komplicerat men Vic avskyr detta arbetspass. Det är med andra ord de vanliga rutinerna som gäller i helgen men på Lördag blir det åtminstone vila på dagen. Det kommer behövas då jag inte vill åka till stan med huvudvärk och känna mig utmattad. 
 
Nu är det dags att ta alla mediciner och sen bege mig till jobbet. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Helgens underhållning