Torsdag i dialys

Hej,
 
Då var vi framme vid Torsdag och som vanligt så flyger dagarna iväg. Idag blev det jobb till kl 12 och därefter hem en sväng innan jag tog mig ner till Kungsängens station för avfärd mot stan och möta upp Victoria. Vi hade bestämt att ta oss till julmarknaden i Gamla stan och den tanken var god men när vi kom in till Gamla stan så fullkomligen vräkte regnet ner. Vi gick och åt lite på en restaurang innan vi beslöt oss för att ta julmarknaden en annan dag. 
 
Nu är vi hemma igen och jag har precis startat upp ett dialyspass som kommer hålla mig i ett fast grepp hela kvällen. Jag brukar normalt köra 30 liter dialysvätska och då håller ett pass på i ca 3 timmar. Idag ska jag köra 60 liter dialysvätska och jag hade tänkt köra 15 liter i timmen men maskinen klarade endast av att köra 12 liter i timmen så det innebär att detta dialyspass blir 5 timmar och 15 minuter. Jag har känt mig extremt trött på sistone och en jobbig huvudvärk efter dialysen och vi får se om det blor bättre med ett längre pass då mer blod kommer renas och mer slaggprodukter kommer rensas bort. 
 
Eftersom jag fryser väldigt mycket under dialysen så drog jag igång kaminen lagom till dialysstarten. Just nu är det ruskigt varmt här hemma men det brukar inte spela någon roll då jag brukar frysa ändå. I morgon blir det bio med grabbarna. Vi ska se nya Star Wars och det ser vi fram emot. Inklusive pappa 😊.
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Monsterpass i dag!
 
Kaminen brinner för fullt!