Torsdagsmorgon

God morgon,
 
Det känns som att det var Måndag igår och idag är det visst redan Torsdag. Dagarna springer iväg och varje dag har sina saker som måste göras. Igår hade jag en dialysfri dag och det var riktigt befriande. Natten mellan Tisdag och Onsdag var riktigt jobbig då jag hade fruktansvärd huvudvärk och illamående hela natten efter Tisdagens dialys. Jag vaknade mitt i natten i en stor pöl av svett och det var extremt jobbigt. Tyvärr är detta inte direkt ovanligt och något som jag får finna mig i. Idag och i morgon måste jag köra dialys igen och jag hoppas att det inte blir en repris av den natten. Jag har fått pussla med mina dialyspass för att undvika att köra på Julafton och det tror jag att jag har lyckats få ihop nu. 
 
I Måndags var jag hos Urologen för att ta upp besvär som jag haft under ca 1 år. Även om besvären inte är lösta så här jag åtminstone fått ett svar och en åtgärdsplan vilket känns väldigt skönt. Detta är något som tyngt ner mig under lång tid och jag känner att jag har tillräckligt med besvär att bära runt på. 
 
Idag blir det som vanligt jobb till kl 12 och sen ska jag hem och fixa med lite hushållsbestyr. Vi(jag) ska sätta upp en ny lampa i vardagsrummet och sen ska jag åka och slänga massa skräp som ligger både inomhus som utomhus. Därefter är det dags att koppla upp sig i dialysmaskinen igen och det tar upp resterande delen av kvällen. I morgon ska jag och Vic göra ett nytt försök att ta oss till Gamla stans julmarknad då det inte var så lyckat sist i spöregnet. 
 
Nu är det dags att ta alla mediciner och sen bär det av mot jobbet. 
 
På återseende!
 
// Dan