Måndag

Hej, 


Ny vecka nya utmaningar. Idag har jag jobbat hemifrån under förmiddagen och det var rätt skönt då jag känner mig väldigt trött och energilös. Om en liten stund ska jag bege mig till kontoret för att möta upp min chef tillika vår Europachef för att gå igenom en massa saker. Jag har förberett en hel del och det finns en del att ta tag i för det nya året. 

Annars är allt som vanligt kan man säga. Jag kämpar på med livet i allmänhet och det är inte helt enkelt men jag försöker att hålla skenet uppe och att vara så positiv som jag bara kan. Jag är så glad att jag har min älskade sambo och mina barn och utan dem hade det aldrig fungerat. 

Nu ska jag få I mig något att äta och sedan bär det av mot Bålsta. 

Ha en fin dag! 

// Dan 

Allting läker på fint och min fistel utvecklas på bästa möjliga sätt. 

Onsdag

Hej, 


Dagarna rullar på och snart är det slut på denna veckan eftersom Fredag är en röd dag. Har inte mått så bra under dem här dagarna men just idag känns det lite bättre. Det har varit väldigt mycket negativa tankar som snurrar i mitt huvud och ssker och personer som jag aldrig vill se eller tänka på har dykt upp i mina tankar igen. Det finns vissa saker som gör att jag knappt kan tänka och att en svår panik sprider sig genom kroppen och det är svårt att få bort de tankarna. Förutom det så blev Måndagskvällen ett rent helvete då jag låg och spydde som tusan. Som jag sa så känns det i alla fall lite bättre idag och jag ska försöka se framåt och göra det bästa jag kan av varje dag. 

Idag är det tandläkaren som gäller. Jag skulle ha gått dit i November egentligen men en operation dök upp däremellan. Nu är det lika bra att få det gjort så man slipper tänka på det framöver. Efter det besöket så tänkte jag åka till kontoret en stund och jobba undan lite saker. Ikväll är det hockeyträning för Wilmer och sedan ska jag försöka vila lite. I morgon ska jag lämna in bilen på lackverkstad. I Oktober var det något stjärnskott som körde på min bil när jag var inne på affären här i Kungsängen. Jag blir nog av med bilen i en knapp vecka men vi får en ersättningsbil såklart. 

Och på tal om bilar så har vi beslutat oss för att skaffa en ny bil till Victoria. Den beställdes igår och väntas dyka upp om 2-3 veckor. Nu ska jag bara försöka sälja vår andra bil men det blir förhoppningsvis inga problem. Jag tycker det är rätt jobbigt att sälja bilar så jag hoppas att kunna göra det ganska fort. 

Nu är det dags att ta tag I dagen. På återseende! 

// Dan 

Läkprocessen går framåt.

2017

Hej, 


Då var det dags att välkomna 2017 och säga adjö till 2016. Året som passerat har varit väldigt händelserikt och ha kommit att påverka mig väldigt mycket. Det har varit ett tufft år på många sätt men jag tror att jag med allt som hänt har lagt en grund för att kunna göra 2017 till mitt år. 

2016 är året då vi äntligen fick flytta in i vårt helt nybyggda hus. Det har tagit lite tid att komma in i allt och det har varit en omställning för framförallt de yngsta barnen att byta boende men det känns som att vi kommit in i det bättre nu. 2016 är också året då jag till slut fick ge mig i kampen mot min njursvikt. Visserligen har jag haft sjukdomen sedan 1994 men det var i somras som de riktigt jobbiga besvären började på allvar. På semesterns första dag kollapsade jag hemma och fick åka till akuten. Det blev startskottet till ett halvår där jag gått igenom 4 operationer samt 3 misslyckade försök till påsdialys. Jag har under året även gått igenom undersökningar och utredningar som till slut gjorde att jag kom upp på listan för transplantation. Det har varit många jobbiga undersökningar men med en jäkla vilja och målmedvetenhet så har jag fixat även det. På arbetsfronten så har det blivit en stor förändring då vi på Proflex blev uppköpta av det multinationella företaget Soudal under Februari månad. Det har inneburit en ordentlig skjuts för mig personligen i karriären då jag fick äran att bli ansvarig chef för avdelningen för Återförsäljare och Fogentreprenörer. Att vara en del av Soudal som finns i 52 länder och som omsätter ca 7 miljarder så finns det alla möjligheter att klättra ytterligare om jag sköter mig i denna rollen. Jag har ett tydligt mål men det kan jag inte ta mig till förrän jag gått igenom operationen och blivit frisk igen. Förutom detta har jag även gått igenom 2 inflammationer I prostatakörteln samt varit delaktig i att avskeda en arbetskollega som jag jobbat med I nästan 10 år. Det finns lite att reflektera över men jag tror att allt som hänt gör att jag kommer gå in i detta år betydligt starkare än tidigare. 

I förrgår kom jag hem från Danderyds sjukhus efter att ha opererat in en AV-Fistel i armen. Operationen gick bra och nu väntar 4-6 veckors läkning innan vi kan sparka igång bloddialyse. Jag har goda förhoppningar om att kunna börja må bättre när jag väl kommit igång med dialysen. Min dröm är att återigen kunna träna ordentligt och det hoppas jag blir verklighet när jag kommit igång med allt. 

God fortsättning och på återseende! 

// Dan 

Resultatet av operationen.