Fredag och ändrade planer

God morgon,
 
Då vaŕ vi framme vid Fredag och just nu är det bara jag som är vaken här hemma. Jag har hunnit få i mig frukost samt plockat in all disk i maskinen samt suttit på en tvätt. Idag har vi inte så mycket planerat och vi får se vad den här dagen ger.
 
Igår fick jag ett mycket tråkigt telefonsamtal från min arbetskolkega Kenneth som har huset i Höganäs. Tyvärr hade hans dotter fått en förlossningsdepression vilket innebär att han var tvungen att inhysa henne hemma hos sig. Det innebär att vi inte har tillgång till hans hus nästa vecka vilket såklart känns jättetråkigt. Det var den enda veckan som var möjlig för oss då Vic jobbar fram till Söndag morgon. Min sista semestervecka är det Kronwall Camp vilket innebär körning till ishallen varje dag kl 07.00. Vi fick omplanera lite hastigt så nu har vi iaf bokat nästa helg i Göteborg där vi kommer gå på Liseberg på Lördagen. Det innebär att vi åker hela familjen vilket känns väldigt bra. Vi kommer att åka mot GBG på Fredag direkt efter att Samuel och Elias slutat jobba. I veckan lutar det åt att vi tar en heldag på Gröna Lund också. Eventuellt ska vi dit med Vics bror och hans familj. 
 
Igår var jag som sagt på Danderyds Sjukhus för en dialys och provtagning. Jag var orolig för att proverna skulle vara dåliga men det visade sig att alla mina prover så riktigt bra ut. Kalium som jag tidigare haft jättehöga värden av låg nu väldigt bra vilket är lite förvånande. Mitt blodvärde låg på 120 vilket är så bra det kan vara och då har jag också missat att ta min HB-spruta lite för många ggr. Urea som mäter slaggprodukter låg på 20 är ok för att vara njurpatient och mitt kreatinin låg på strax under 800 men det är inget konstigt när man knappt har någon njurfunktion kvar. Även mitt ph-värde i blodet låg ok och tidigare har jag varit väldigt sur i blodet vilket är vanligt när man har njursvikt. Det är därför man får en orange/gul ton i huden och luktar gammal lövhög. Det här innebär att dialysen verkligen gjort sitt jobb och det får jag vara tacksam för. Om jag bara får ordning på min sargade kropp så kommer det säkert att kännas mycket bättre snart. 
 
Nu ska jag hänga tvätt och sedan får vi se vad denna dagen ger.
 
// Dan