Åter i dialys

Hej,
 
Igår förmiddag trodde jag att jag hade gjort min sista dialys men idag är jag åter uppkopplad i min maskin. Har under dagen haft ett bra snack med min sköterska på Danderyd och prognosen för att bli transplanterad inom kort är mycket god. Jag vill inte bygga upp hela mitt liv på ett telefonsamtal men självklart kommer jag att tänka på det en del nu. 
 
Idag var jag åter på jobbet fram till lunch och därefter åkte jag hem och vilade. Det har varit en hel del grubblande under dagen så jag var inte riktigt i fas för att åka och träna. Under eftermiddagen har jag skjutsat Wilmer till hockeyträningen och därefter var jag och köpte en present till Elias som fyller år imorgon. 16 år blir nu vår näst äldsta son och det är verkligen galet vad stora barnen är nu. I morgon kväll blir det ett litet kalas för Elias inom familjen men födelsedagsbarnet själv ska åka iväg på träning under kvällen. Han har nu utbildat sig till tränare inom Ju-jutsu och har numera behörighet att träna barn upp till en viss ålder. 
 
På Fredag är det dags för julbord med jobbet och det blir i kaknästornet. Kl 19 ska vi vara på plats och det ska bli trevligt. Jag kommer köra dit så det blir lugnt och fridfullt för min del. På Lördag kommer det lite folk hem till oss för att fira Elias och det blir trevligt hoppas jag. På Söndag är det hockeymatch för Wilmer och fotbollsträning för Isac. Samuel har sin dans också så det är fullbokat som vanligt för vår del. 
 
Nu ska jag fortsätta vänta ut tiden på dialysen och under tiden ska jag titta på Björklöven mot AIK i hockeyallsvenskan. 
 
På återseende!
 
// Dan