En Tisdagsmorgon i November

God morgon,
 
En kylslagen morgon i November och strax ska jag köra mina 2 yngsta solstrålar till skolan. Själv har jag tagit ett beslut att sjukskriva mig och det var det bästa beslut jag kunde fatta. Jag hade kommit till en punkt där jag höll på att bli galen och jag behövde förändra något i mitt liv. Nu ska jag ta det väldigt lugnt åtminstone denna veckan ut och sen får vi se vad jag gör efter det. Jag har varit väldigt tydlig mot mina arbetskamrater att jag inte accepterar några arbetsrelaterade samtal och vi får se hur länge det fungerar. I vanliga fall så ringer det konstant och det är en sak som måste förändras. 
 
Idag ska jag och Vic byta till vinterdäck på båda våra bilar. Vi har däcken på däckförvaring i Bålsta så vi behöver bara köra dit så fixar de resten. Jag måste också ta kontakt med teknikern på Danderyd då min maskin slutade fungera igår kväll. Jag lyckades spilla vatten på bakstycket på maskinen så nu strejkar den fullständigt. Jag ringde supporten igår kväll och han lät meddela att maskinen måste bytas ut. 
 
Igår ringde jag ett jobbigt samtal till Urologen på Karolinska sjukhuset och det kändes skönt. Nu ska jag bli kallad till läkaren inom kort och förhoppningsvis få ordning på den delen av mitt liv också. Det känns befriande att jag tagit ett beslut om en Time out och förhoppningsvis kommer jag att bli lite lugnare i själen inom kort. 
 
På återseende!
 
// Dan