Fredag

God morgon,
 
Oj vad dagarna springer iväg. Fredag idag och andra hela veckan av min sjukskrivning. Igår var jag och träffade kuratorn och det blev en träff där vi lärde känna varandra och jag fick förklara i grova drag hur mitt liv ser ut. Det känns skönt att ha tagit ett första steg och nu gäller det att följa upp det här på ett bra sätt och att skaffa sig positiva rutiner. Resten av dagen och kvällen handlade till största delen om att köra och hämta mina barn på diverse ställen. Kvällens sista stopp blev Spånga pendeltågsstation där jag hämtade upp Samuel efter hans dans. Dansen slutade strax efter kl 22 och jag hämtade upp Samuel ca kl 23. 
 
Idag har jag Wilmer hemma med magont och illamående. Jag har kört Isac till skolan och nu blir det lugnt under dagen. Idag är det en dialysfri dag och det känns riktigt skönt. Igår körde jag dialys på dagen och det kändes bra. Jag blev väldigt trött men huvudvärken slapp jag och det är jag tacksam för. Ikväll ska jag och Samuel gå på konsert på Globen. Det är inte jättemycket vi tycker lika om men när det gäller musik så har vi en hel del gemensamt. Ikväll är det först In flames och därefter väntar huvudnumret som är det amerikanska bandet Five finger death punch. Det ska bli väldigt roligt att komma iväg och se dem. Konserten börjar runt 19.30 så vi kommer nog hem väldigt sent i natt. 
 
Annars är det som vanligt i helgen. Hockey för Wilmer i morgon och det är bortamatch i Vallentuna som gäller. På Söndag tänkte jag och Vic åka på Julmarknad på Taxinge slott och det ska bli trevligt. På Måndag ska jag och Vic till Cirkus på Djurgården och titta på hennes favorit Joakim Thåström och även jag tycker han är ok även om det inte är min största idol. På Tisdag sedan så väntar återinträde i tjänst för min del och nu väntar alltså halvtid. Jag kommer inledningsvis att jobba 8-12 och det känns alldeles lagom. Jag ska nu utnyttja den tid jag får till att träna och att sköta dialysen på ett tillfredsställande sätt. Just dialysen har jag tummat på en tid då jag känt mig nere. Nu får jag möjlighet att köra dialys tidigare på dagen och då kan jag göra saker på kvällarna som tidigare har varit omöjligt att hinna med. Dessutom måste jag ändra attityd till dialysen och förstå att det är en tillgång och inte min värsta fiende. 
 
Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sedan ge mig ut på en promenad. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Kvällens konsert ì Globen.