Fredag

Hej,
 
Fredagen är här och helgen står för dörren. Har haft en lugn förmiddag där jag återigen bara ägnat mig åt att låta själen ha ro. Om en liten stund ska jag hämta Wilmer i skolan och därefter bär det av mot ishallen i Jakobsberg. Idag ska jag ta mig i kragen och ge mig ut och gå medan Wilmer tränar. Det var sannerligen inte igår jag gjorde det och det känns att kroppen verkligen behöver röra på sig. När jag kommer hem ska jag fixa middag och därefter måste jag koppla upp mig i dialysmaskinen igen. Jag körde igår kväll och återigen slutade det med att det blev en jobbig natt. Lyckligtvis så känner jag mig inte så tagen idag och det är jag tacksam för. Ikväll är det Sverige mot Italien i playoff till VM och det vill man ju inte missa. 
 
I morgon är det en fullspäckad dag. Först ska vi på 18-årskalas i Barkarby hos våra vänner Dennis och Anneli där deras äldsta son fyllt vuxen. Tyvärr kan vi inte vara där så länge eftersom vi ska till Globen och titta på NHL-Hockey mellan Colorado och Ottawa. Matchen börjar kl 19 men vi bör nog åka in i tid då det väntas mycket folk och det säkert inte är så lätt att hitta parkering. Jag har hyfsat god lokalkännedom i området runt Globen och Gullmarsplan så det brukar alltid lösa sig med parkering. På Söndag är det hockeymatch för Wilmer mot AIK kl 11 och sedan är det dans för Samuel i stan så det blir lite körningar i vanlig ordning. 
 
På Måndag har jag läkarbesök kl 13.30 och det blir lite avgörande för hur min framtid ser ut. Jag måste se till att få komma till en kurator/psykolog för att få lite struktur på mitt liv. Jag borde naturligtvis ha gjort detta för länge sedan men jag har alltid velat vara så stark utåt som det bara går. Jag hoppas att jag hittar någon form av balans mellan jobb, dialys och min familj. 
 
På återseende!
 
// Dan