Lördag

God morgon,
 
Vart ska jag börja? Vilken Fredag... eller det började egentligen redan i Torsdags kväll med panikkänslor och hjärtklappning. Hade över 200 i blodtryck och en vilopuls på nästan 130. Normalt brukar jag ligga på 120/80 I blodtryck och mellan 50-60 i vilopuls så detta kändes såklart inte bra. När jag vaknade igår morse så kände jag likadant och det var som att hjärtat var på väg ut ur bröstkorgen. Idiot som jag är förbereder jag mig som vanligt för att åka till jobbet och när jag kommer till bilen så kommer Vic precis hem från sin praktik. Hon ifrågasätter hur jag kan åka men jag är så inställd på att kämpa hela tiden så det finns inget annat för mig. Jag hinner bara köra ner till stora vägen innan jag fattar att det var ett dumt beslut att åka då jag är helt yr och händerna bara skakar så jag vänder hem igen. Väl hemma känner jag att allt brister och allt jobbigt bara får ur mig. Nu ska jag ta en Time out från jobbet åtminstone nästa vecka och så får vi se hur jag känner mig från dag till dag. Jag har som sagt alltid tillåtit mig själv att vara tillgänglig men igår var första gången som jag stängde av telefonen i alla fall. 
 
Det är så mycket jobbiga och svarta tankar i mitt huvud just nu som avlöser varandra och det tynger ner mig något enormt. Fysiskt är det också väldigt tufft men det har jag haft under lång tid och det är något jag klarar av att hantera. Jag känner mig väldigt ensam i allt jag går igenom och jag är rädd och orolig att bli av med min familj då jag känner mig helt oduglig. Det är svårt att få förståelse för de här tankarna men för mig är det helt avgörande. 
 
Idag blir det iaf lite annat att tänka på då Isacs fotbollslag ska spela höstcup på Järfällavallen. Det är samling 9.30 och första matchen har avspark kl 10.30. Beroende på hur det går för dem får vi se hur länge det håller på. Om det går riktigt bra så kommer vi tillbaka även i morgon. 
 
På återseende!
 
// Dan