Små steg framåt

Hej,
 
Då var ytterligare en dag här och jag försöker att göra det bästa av den.. Jag har redan hunnit med en promenad i lite över en timme och det har gjort mig gott. Jag fick ihop en dryg timmes promenad även igår när Wilmer var på hockeyträning och även om jag fick ont både här och där så kändes det bra att ha börjat iaf. Just nu har jag precis fått i mig lite lunch och om en liten stund ska jag hämta Isac i skolan. Jag hinner väl bara köra hem och lämna honom innan jag får åka tillbaka och hämta upp Wilmer. 
 
Ikväll är det en hel del som ska hinnas med. Vic jobbar 13-21 så jag får åka skytteltrafik mellan aktiviteterna. Kl 16 45 har Wilmer samling innan sin hockeyträning och kl 17.45 har Isac samling innan sin fotbollsträning. Wilmers träning slutar kl 18.20 medan Isacs fotbollsträning slutar kl 19. Jag är hemma vid strax efter kl 19 och då måste jag börja förbereda för dialysen. Jag kommer väl igång strax efter kl 20 så då är jag färdig någon gång mellan kl 23 och midnatt. Jag har redan förberett middagen för annars hade jag inte fått ihop det. Det är ett jäkla pusslande i vanlig ordning för att få ihop allt men vid det här laget är jag ganska van. 
 
I morgon har jag träff med kuratorn på Danderyd och det ska bli skönt att komma igång med det. Jag behöver hjälp att strukturera upp mitt liv och mina tankar och jag hoppas att det ska gå vägen. Jag fattar att det kommer ta tid men det kommer jag tillåta att det gör. Det viktigaste är att jag känner hopp för framtiden och jag är på rätt spår igen. 
 
På återseende!
 
// Dan