Torsdag i dialys

Hej,
 
Då har 3 arbetsdagar löpt förbi och det har gått bra så här långt. Självklart är det mycket jobb och som väntat så är den största utmaningen att anpassa arbetsbördan efter 4 timmars arbete per dag och inte 8. Jag försöker prioritera så gott som möjligt och samtidigt lägga över arbete på mina kollegor. Jag försöker också lära mig att säga nej vilket är skitsvårt men det är helt avgörande för mig. Igår fick jag också veta att vi kommer få en ny Sverigechef fr o m den 1:a Januari. Det ska tydligen vara en väldigt bra och driven person och jag ser fram emot att börja jobba med honom. Jag kommer att bli hans högra hand inom organisationen så det kommer bli väldigt inspirerande. 
 
Tanken är att jag ska köra dialys på dagarna nu när jag jobbar halvtid. Det var ju själva grundtanken att jag nu ska få lite mer tid till familjen och att kunna få tid för träning. Jag hoppas att jag inte kommer må allt för dåligt efter dialysen så jag inte orkar någonting under kvällen. Alternativet är att träna direkt efter jobbet och sedan köra dialys lite senare men då är jag där i alla fall med dialys sent på kvällen. Det är ett ständigt pusslande i mitt liv och vi får se hur jag löser det. 
 
Nu ska jag vänta ut tiden på dialysen och sen ska jag hämta Wilmer på fritidsgården senast klockan 5. Ikväll blir det en längre promenad om jag inte känner mig alltför trött efter dialysen. 
 
På återseende!
 
// Dan