Helgen är här

Hej,
 
Då var helgen här och det fina vädret har också följt med. Funderar på att ta en långpromenad alldeles strax då jag känner att jag verkligen behöver det. Har hunnit med att röja lite på nedervåningen då det i vanlig ordning såg ut som ett bombnedslag när man blev upp. 
 
Efter att ha haft två helger i rad där Wilmer spelat hockeycup är det skönt att få ett break i körandet. Idag väntar istället 2 fotbollsmatcher för Isac där den första börjar kl 13.30 i Bro och den andra börjar 15.30 på Kungsängens IP. Skönt att det inte är så långt att köra till matcherna. 
 
Ikväll blir det eventuellt bio med Samuel. Han skulle ha sett Det med några kompisar men det blev inte så så då ska vi eventuellt gå. Eftersom jag kört dialys igår så kan jag ta ett break idag och komma iväg lite. Vic ska jobba extra i natt och i morgon natt så hon är ledig från skolan på Måndag. 
 
Nu ska jag ta tag i dagen. 
 
// Dan 
 
Kvällens underhållning 

God morgon Fredag

God morgon,
 
Är det verkligen Fredag redan? Den här veckan har verkligen sprungit iväg fortare än någonsin. Har kombinerat jobb hemifrån och kundbesök Tisdag till Torsdag och det har fungerat förvånansvärt bra. Jag tycker det är skönt att kunna byta miljö från kontoret till hemmaplan ibland men ibland kan jag också uppskatta att vara på kontoret där man har många kollegor att prata med. 
 
Annars rusar livet på i rasande fart. Kvällarna består mest av dialys och under den korta tiden mellan att jag slutat arbeta till att jag kör igång dialysen så ska det antingen skjutsas till någon träning eller så ska det lagas mat. När man väl är klar med dialysen så är det alltid God natt och så känner man att man inte kunnat göra något annat den dagen. Jag försöker att hela tiden tänka positivt men ibland kommer mina tvivel och då blir det väldigt jobbigt. Jag måste bli bättre på att inte ha så höga krav på mig själv men det är något jag alltid haft. 
 
Nu ska jag ta mina mediciner och sen ska det köras barn till skolan innan jag själv åker mot jobbet. 
 
Ha en fin Fredag!
 
// Dan 

Dialysfri dag

Hej,
 
Idag var det fritt från dialys och det var faktiskt riktigt skönt. Jag blir allt som oftast väldigt mosig i huvudet efter dialysen och det är skönt att slippa även om det bara är för en dag. 
 
Jag och Wilmer passade på att åka in till Hovet under kvällen och titta på AIK mot Tingsryd. Egentligen hade Wilmer hockeyträning men vi kände att vi behövde komma iväg och hitta på något och få något annat att tänka på. Matchen slutade 4-1 till AIK så det blev en trevlig afton. 
 
Annars är det en oerhört intensiv period för mig just nu. Jag har hur mycket som helst att göra och även fast jag kämpar på så gott jag kan så känner jag hela tiden att jag inte hinner med allt. Idag ägnade jag förmiddagen åt att göra 3 kundbesök och eftermiddagen blev arbete framför datorn. När jag nu även har personalansvar så får jag emellanåt ägna en hel del tid åt support till dem som jobbar under mig. Vissa är väldigt självgående medan andra kräver en hel del support. Uppepå det ska jag även hinna med mina egna kunder och samtidigt se till att budget hålls både för min avdelning men även för hela företaget. Fördelen med detta är att dagarna springer iväg i en rasande fart då man har hur mycket som helst att göra på dagarna. 
 
På hälsofronten är det ständigt en kamp för att hålla energinivån så hög som möjligt. Nu när jag kört dialys under drygt 7 månader så mår jag mycket bättre men jag har fortfarande dagar då jag är jättetrött och yr i huvudet men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Det finns aldrig tid för återhämtning då det ständigt är fullt upp med arbete, familjen och dialysen. Mitt liv innehåller ingenting annat än de 3 sakerna just nu men det är ändå det viktigaste man har. 
 
Nu blir det God natt och så börjar vi om i morgon med jobb, köra barn till aktiviteter och dialys fram till sen kväll. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
En kväll på Hovet 
 
Altanbygget går framåt. I morgon hoppas jag att taket kommer på.