Hemma igen

Hej,
 
Då var man hemma igen efter 3 vändor på sjukhuset och 31 dagars inläggning. Efter mycket om och men så hittade läkarna till slut läckan och den sitter på den nya urinledaren mellan urinblåsan och den nya njuren. Läckage uppstår enbart när det blir ett högt tryck på urinledaren och förhoppningen är nu att det ska läka ihop av sig själv. För att det ska kunna göra det så har jag fått åka hem med både kateter och dräneringsslang. Det är inte optimalt att vara hemma med dessa då rörligheten inte blir så bra men det möjliggör ändå att jag nu kan vara hemma istället för att ligga på sjukhuset. Om allt ser bra ut i veckan så kan det bli så att de tar bort dränageslangen men katetern ska sitta i 4 veckor. 
 
Nästa Fredag ska jag och Vic till Göteborg för att titta på Danny på Gothia Towers och det ska bli trevligt. Tyvärr får jag åka med katetern men det får gå. Vi åker ner på Fredagen efter läkarbesöket på Huddinge sjukhus och kommer hem igen på Lördagen så det ska säkert fungera bra. 
 
Nu blir det fortsatt vila här hemma då jag är rejält trött idag. Vic och Wilmer är på Hovet och kollar på Tre kronor mot Ryssland och kommer hem ikväll. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
På Fredag!