Hemma!

Hej,
 
Ja, då har jag äntligen kommit hem efter 2 veckor på sjukhuset. Riktigt härligt att få sova i sin egen säng igen även om jag som vanligt varit mest vaken i natt. Har fortfarande en del smärta i magen och är allmänt trött och sliten. 
 
Vi var hemma vid strax innan kl 16 igår och kvällen blev väldigt lugn. Jag satt och sorterade alla mediciner man fick med sig hem och det var en hel papperspåse samt en plastpåse med sprutor och medicin som skall förvaras i kylskåp. Det blev en middag med familjen och senare på kvällen tittade jag, Elias och Wilmer på kvartsfinalen i Champions League mellan Liverpool och Manchester City. 
 
Idag händer det inte så mycket. Vic har precis åkt och handlat medan jag själv ligger på soffan. Jag får absolut inte bära något tungt eller befinna mig i större folksamlingar inomhus så att åka till affären var inte ett alternativ. Jag ska försöka ta mig ut en sväng och gå också om jag har energi till det. 30-60 minuter per dag ska jag röra på mig enligt ordination från sjukgymnasten och det ska jag försöka leva upp till. 
 
I morgon åker Vic och Wilmer till Gävle då Wilmers hockeylag har turnering där under Lördagen. De kommer sova 1 natt på hotell där då turneringen börjar rätt tidigt. Vi får hoppas att det blir en bra turnering. När de kommer hem blir det smörgåstårta då min snälla mamma har lovat att svänga ihop en sådan som en välkommen hem present!
 
Tack för att ni tog er tid!
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Hemma i soffan ☺