Små steg framåt

Hej,
 
Idag känns det som att det går framåt äntligen. Fick ett positivt svar på njurskinten som inte visade något läckage vilket får anses som mycket positivt. Idag blev det en njurbiopsi där man går in med en nål i njuren och tar ett cellprov(Det blev 3 cellprover) och svaret på det har jag inte fått ännu men det preliminära svaret är att det inte är en avstötning i alla fall vilket känns lugnande. I morgon bitti kommer de att dra ut katetern och sen får vi se hur det går att kissa på egen hand. Fungerar det bra och jag tömmer mig ordentligt så kommer jag att få fortsätta min återhämtning på hemmaplan. 
 
Idag var Vic här en sväng på besök och det känns väldigt skönt när hon kommer hit. Hon har som sagt verkligen varit ett stort stöd under den här tuffa tiden och det går inte att nog beskriva hur tacksam jag är att hon finns i mitt liv. Jag vill också ge en stor eloge till mina underbara föräldrar som är här väldigt ofta och hela tiden har stöttat mig med det jag behöver. Jag är nog ganska dålig på att säga det men jag hoppas att de förstår hur tacksam jag är. 
 
Nu ska jag återgå till viloläge igen och så får jag avvakta vidare information. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Dagens bild. Skägget börjar titta fram till Victorias förtret 😊. Funderar på att spara ut och vårda det lite bättre men då blir jag kanske utsparkad 😎