Torsdag

Hej,
 
Dagarna tickar på och nu har jag nästan varit hemma en vecka. Jag känner mig ok även om det fortfarande finns saker som inte är på topp. Jag har fortfarande ont över operationssåret eller såren och dessutom är jag konstant kissnödig vilket är irriterande och besvärande. I morgon ska jag på återbesök på Huddinge sjukhus för att träffa sjuksköterskan och läkaren och då ska vi se vad de säger om allt. 
 
Annars har det varit fullt upp idag. Jag lämnade Isac och Wilmer i skolan strax innan kl 8 i morse och därifrån åkte jag direkt till Volkswagen i Akalla där det var leverans av min nya tjänstebil. Det var en likadan som jag hade men med lite uppdaterade saker inuti bilen. Det är alltid trevligt att få en ny bil och det känns skönt att veta vad jag åker de närmsta 3 åren. När bilden var hämtad och min gamla bil inlämnad så gick färden mot Danderyds sjukhus för provtagning. Det gick snabbt att lämna blodprover och som vanligt var jag inne och kollade provsvaren någon timme efteråt. Det var inga större förändringar mot i Måndags utan värdena ligger hyfsat stabilt. Kreatininvärdet låg ungefär på samma nivå som i Måndags vilket innebär ca 250. Läkarna vill att det ska gå ner till runt 150 men det kommer det säkert att göra inom kort. När jag var klar på sjukhuset åkte jag hem en sväng innan det var dags att åka till däckverkstaden i Bålsta för att få på sommarsulorna på Vics bil. När det var klart så hämtade vi upp Isac och Wilmer i skolan och sedan bar det av mot Stadium i Barkarby där vi köpte nya skor till Wilmer. 
 
Just nu har jag precis kört ner Elias till sin Ju-jutsu där han först tränar barngruppen en timme innan han tränar själv mellan 19-20.45. Själv känner jag mig väldigt trött och har lagt mig på soffan en stund. Vic har kört Wilmer till hockeyträningen i Järfälla ishall och hon brukar vänta kvar där till hans träning är slut. När de kommer hem blir det en hyfsat sen middag och därefter blir det nog God natt för min del. 
 
På återseende!
 
// Dan