Helg

Hej,
 
Då var det äntligen helg och den är synnerligen välkommen. Har fortfarande problem med trötthet och energilöshet även om jag tycker att det har blivit lite bättre. Dagarna tickar på och jag måste kämpa för att ta mig igenom dem varje dag. Jag skulle behöva börja motionera men tröttheten hindrar mig och det blir en negativ spiral. Jag försöker att ta hand om allt jag måste på jobbet och det funkar hyfsat men att vara ute på fältet och träffa folk är just nu det jobbigaste. Jag känner mig inte social och för det mesta vill jag bara dra mig undan och vara ifred. Som tur är så har jag stor förståelse från min chef och mina arbetskamrater och det känns väldigt bra. 
 
I veckan har det blivit dagsturer runt Stockholm och Mälardalen och även om jag inte gör tillräckligt med besök så känns det ändå bra att vara tillbaka ute på marknaden. I Måndags hämtade jag mina glasögon och det var jobbigt att vänja sig att ha dem på sig men det blir bättre och bättre för varje dag som går. På jobbet går jag numera under namnet Jimmie då mina arbetskamrater tycker jag liknar Jimmie Åkesson. När jag nämnde det för Vic idag så tyckte hon att det stämde så det är säkerligen inte sista gången man hör det påståendet. 
 
Igår var det läkarbesök på Huddinge sjukhus och jag fick svar på alla prover som tagits och nu hade även svaren kommit på odlingarna jag lämnade efter förra veckans febersläng. Det proverna var negativa och det var lugnande och jag fick även svar på CMV som tidigare visade virus i blodet. Man skulle ha under 2000 och mina värden låg på 500 så det var skönt. Den 22:a September har det gått 6 månader sedan jag transplanterades och tiden har gått fort även om det har varit en otroligt tuff tid, inte minst mentalt. Jag mår fortfarande inte bra mentalt och ångesten kryper fortfarande på under nätterna men jag försöker kämpa mot det så mycket det går. 
 
I Onsdags började alla 4 grabbarna skolan igen och det är skönt att komma in i rutinerna igen. Wilmer börjar nu femman medan Isac nu ska börja åttan. Samuel inleder sista året i gymnasiet och Elias har bytt skola och börjar i Upplands-Bro Gymnasium här i Kungsängen på barn och fritid. Han kommer börja första klass så han går med de som är 1 år yngre. Han tycker det är väldigt skönt att byta och lägga förra året bakom sig. 
 
Nu ska jag vila ögonen på en film innan det är dags att sova. Oddsen är iofs inte jättehöga på att jag somnar i soffan. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Jimmie Åkesson?