Onsdag

Hej,
 
Dagarna tickar vidare och nu är det inte många dagar kvar av semestern. Hettan håller oss fortfarande i ett stenhårt grepp och den verkar aldrig ta slut. När vi var nere i Höganäs för några veckor sedan så var det inte alls lika hett men här i området runt Mälaren har det varit över 30 grader varje dag. För min del har det varit väldigt tufft då jag knappt orkat göra någonting på dagarna. Som nytransplanterad är man extra känslig och då är det ännu viktigare att se till att dricka rikligt med vatten. Jag investerade häromdagen i vätskeersättning för att slippa hälla i mig vatten hela tiden. Jag har varit extremt trött i hettan och jag hoppas verkligen att det snart blir svalare. 
 
I Måndags var jag som vanligt och tog prover och värdena är fortsatt stabila vilket känns bra. Det som var lite sämre var mitt järnvärde och jag har nu börjat äta järntabletter morgon och kväll. Mitt kreatininvärde ligger bra och det visar heller inga tecken på avstötning vilket känns väldigt lugnande. Det stora problemet för mig är fortsatt det mentala och det är en kamp varje dag mot nedstämdhet och extremt jobbiga tankar. Vissa tankar har jag burit runt på varje dag i nästan 20 år och det är otroligt smärtsamt. I långa perioder har jag lyckats hantera dem men i svårare perioder mår jag så dåligt av dem att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
I morse blev jag väckt redan strax efter kl 6 av att det ringde på dörren. Det var Elias som kom hem från en kompis som han egentligen skulle sovit över hos men han tyckte uppenbarligen att det var skönare att sova hemma. Annars har morgonen gått åt till att plocka här hemma samt att tvätta och sortera kläder. Har även försökt att snygga till lite på vår altan på baksidan men det är jobbigt att vara där då värmen är outhärdlig. Strax tänkte jag åka och inhandla lite mat till kvällen och sen har jag ingenting planerat. 
 
På återseende!
 
// Dan