2018

Hej,

Då var det dags att säga hej då till 2018 och det har på många sätt varit ett omtumlande år. Det som jag trodde skulle bli positivt efter min njurtransplantation i Mars visade sig bli betydligt svårare än jag hade kunnat föreställa mig. Nu har det gått drygt 9 månader sedan ingreppet och jag är fortfarande inte helt återställd. Det fysiska kan jag leva med men det mentala är något som jag tycker är väldigt svårt. Jag hoppas att jag med rätt människor runtomkring mig ska kunna komma tillbaka till den person jag vill vara men det kommer krävas hårt jobb och många svåra beslut. Min bekantskapskrets har minskat och de flesta tror att allt är frid och fröjd när man fått ett nytt organ men det är väldigt långt ifrån det. 

När nu ett nytt år stundar finns det en chans till en nystart och det är helt och hållet upp till mig själv att klara av att fixa det som behöver fixas. De människor som jag inte behöver kommer städas ut ur mitt liv och de som jag behöver kommer jag att visa en större uppskattning för. 

Med de orden vill jag önska ett riktigt Gott nytt år och på återseende!

// Dan 


God fortsättning

Hej,

Då var julen förbi och det känns både skönt och vemodigt. Älskar julen för det är en mysig tid men samtidigt finns det alltid en stress och oro för att göra folk besvikna. Nu väntar nyår som kommer firas med familjen i lugn och ro, därefter är det dags att återgå till vardagen igen. 

// Dan 

Underbara Wilmer fick vara jultomte på julafton hemma hos mina föräldrar. Som assistent är det kusin Melissa. 

Nu ska det delas ut julklappar. 

På juldagen delade vi ut julklappar hemma. Så här kan det se ut efter det.

God Jul

God Jul önskar jag alla mina goda vänner där ute i landet!

// Dan