Onsdag i Höganäs

Hej,
 
Då var vi inne på dag 4 i Höganäs och tyvärr känner jag mig fortfarande ur form. Trött, kraftlös och huvudvärk som kommer och går. Jag försöker att hänga med så gott det går men för det mesta behöver jag vila då jag inte orkar så mycket. Min plan var att gå ut och gå minst en gång per dag men det här slitit sig ordentligt. 
 
Igår var vi kvar vid huset mest hela dagen med en avstickare ner till stranden där vi spelade golf. Vi körde lag där jag och Isac körde tillsammans och Vic och Wilmer körde i andra laget. Tyvärr hade Vic prickat in storformen så vi fick se oss besegrade med några slag. Vi får väl se om vi kan köra en retur inom kort. 
 
Idag blev det en tur till Kullens fyr och där är det väldigt fint. Vi tog lite kort och sen åkte vi vidare till Mölle där vi stannade vid hamnen och tog lite kort. När vi kom tillbaka så har vi grillat och strax tänkte jag kolla på den andra VM-semifinalen mellan England och Kroatien. Efter det blir det god natt och så hoppas jag på att jag känner mig lite piggare i morgon. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Wilmer kör golf
 
Isac kör golf.
 
Jag och Isac vid Kullens fyr.
 
Jag och Wilmer.
 
Isac ❤
 
Fyren renoveras.
 
Grabbarna njuter av utsikten.
 
Syskonkärlek ❤
 
 
Utsikt över Mölle.
 
Grabbarna vid hamnen i Mölle.
 
Hamnen.