Semester

Hej,
 
Då har vi anlänt till Höganäs och förhoppningsvis är det det här som min kropp och själ behöver. Har känt mig helt ur gängorna både fysiskt och mentalt de senaste veckorna och alla mörka och jobbiga tankar och känslor har attackerat mig från alla håll. Har sovit skitdåligt på nätterna och på dagarna har jag mest känt mig som ett vandrande lik. Har inte förmått mig att ta tag i någonting och jag har egentligen bara velat åka hem och dra täcket över huvudet. I Torsdags fick jag en sån hemsk huvudvärk att jag knappt kom ur sängen och den har kommit och gått ändå fram till i morse. I Fredags åkte jag till jobbet envis som jag är men kände ganska snabbt att det inte var någon vits att stanna kvar då jag fick suddig blick och illamående av huvudvärken. Natten till idag vaknade jag med samma huvudvärk igen men under dagen idag har det känts lite bättre. 
 
Vi åkte hemifrån vid 8.45 ungefär och vi kom ner till Höganäs vid 15.30 ungefär. Vi stannade vid Brahehus strax innan Jönköping och åt vår medhavda lunch och sen blev det ett glass-stopp i Ljungby innan vi fortsatte mot Skåne. Under kvällen har vi gjort oss hemmastadda i huset och vi har även varit en sväng ner till stranden. Själv blev jag tvungen att bege mig hemåt tidigare då jag måste ta mina mediciner på bestämda tider. Vic och barnen är kvar vid stranden och kommer nog bli så en stund till. 
 
Våra 2 äldsta barn blev kvar hemma den här gången då de ska jobba med start i morgon. Det känns lite konstigt att inte åka hela familjen men det är väl lika bra att vänja sig då de börjar bli stora nu. Samuel har varit iväg på intensivkurs för körkort i 2 veckor och förra veckan var det både uppskrivning och uppkörning. Tyvärr kuggade han på uppskrivningen med 3 poängs marginal men uppkörningen fixade han galant. Han fick snabbt en ny tid för uppskrivning och det blir redan i morgon kl 17. Förhoppningsvis har han körkortet i morgon och då har han även en bil att köra med då vår andra bil står parkerad hemmavid. 
 
Vår plan är att stanna här i 2 veckor och vi har inte så mycket planerat utan det blir lite dagsutflykter skulle jag tro. I morgon bitti ska jag åka till sjukhuset i Helsingborg då mina prover måste tas trots att jag är bortrest. Fr o m förra veckan har jag fått gå ner från provtagning 2 gånger i veckan till 1 gång i veckan och det är såklart positivt. De resmål som vi har planerade är Kullens fyr strax norr om Höganäs som är en favorit samt Saltsjöbadet i Ystad samt vackra Sofiero i Helsingborg. Vissa dagar kommer vi bara att hänga vid stranden och det funkar ju det också. För min del så får jag akta mig för att vara i solen för mycket då jag fortfarande har nedsatt immunförsvar och högre risk för hudcancer. 
 
Avslutar med lite fina bilder från min och Vics promenad på Djurgården förra Söndagen samt dagsfärska bilder från Kvickbadet här i Höganäs. 
 
På återseende!
 
// Dan