I en hammock på landet

Hej,
 
Då var vi tillbaka på landet igen och den här gången fick jag med mig Wilmer och Elias. Isac ville också gärna följa med men han blev kallad till match på Ekerö idag så han blev kvar hemma. Igår när vi kom ut så var det bara 15 grader varmt och det var lite kyligt. Idag är det betydligt varmare och temperaturen just nu ligger på 23 grader. Efter frukosten så åkte vi till Herräng och idrottsplatsen Malmen där grabbarna spelade fotboll på gröngräset. Jag var med i ca 5 minuter men efter en rusch efter bollen så högg det till i ryggen och så fick jag gå av. Jag inser att det kommer dröja innan min fysiska status är ok igen men det är bara att kämpa på.
 
När vi kom tillbaka till stugan igen så fixade jag pannkakor och dem försvann fortare än jag hann grädda dem. Själv blev jag utan men det gjorde inte så mycket då jag fortfarande var mätt efter en rejäl frukost. När grabbarna fått i sig pannkakorna och pustat ut lite så gick vi ner till bryggan där dem badade. Det var rejält kallt i vattnet men det brukar det vara länge då det är Ålands hav. Själv fick jag bara titta på då jag fortfarande har badförbud då infektionsrisken fortfarande är stor efter transplantationen. Jag hade nog inte badat ändå men nu slapp jag ta ett beslut. 
 
I skrivande stund har jag lagt mig tillrätta i hammocken och bara tar det lugnt. Jag tänkte kolla på damfinalen i Franska öppna i tennis kl 15 och det blir nice. Hemma klagar familjen på mig och ifrågasätter hur jag kan titta på tennis som dem tycker är så tråkigt men jag har alltid haft ett intresse för tennis. Både att titta på och utöva och det är något jag vill återuppta när formen kommit tillbaka igen. Jag tänkte jag skulle bege mig ut på en promenad också och det är alltid skönt. Vi har en soluppvärmd dusch här och den tänkte jag utnyttja efter promenaden. Wilmer har redan använt den efter badet och han tyckte det var väldigt skönt. Nu har han flyttat över sina saker till verkstadshuset där han bestämt att han ska sova i natt. Det är det svalaste huset och dessutom har han både tv och dvd där så där trivs han som fisken i vattnet. 
 
Nu ska jag återgå till viloläget igen. 
 
På återseende!
 
// Dan