Söndagskväll

Hej,
 
Då har helgen passerat och i morgon väntar en ny vecka. För min del blir det inget jobb då jag fortfarande jobbar halvtid och kommer åka till Göteborg Tisdag och Onsdag så då stannar jag hemma Måndag och Torsdag. Det ska bli roligt att återigen ge sig ut på vägarna och träffa kunder. Det var ett bra tag sedan sist. Sedan jag började jobba igen så har det bara blivit kontorsarbete och det är inte riktigt det som jag tänkt mig. 
 
Annars har det varit en lugn helg där det inte hänt mycket alls. Egentligen skulle Isac spelat fotbollsmatch i S:t Erikscupen idag men han låg och spydde igår kväll och i natt så det blev självklart ingen match för hans del. Igår gick jag och Elias ner till Lillsjön och där tänkte jag att jag skulle undersöka hur kroppen reagerade på löpning och det var värre än jag trodde. Elias sprang 3km medan jag själv sprang 1km och det kändes som jag skulle dö. Jag måste verkligen ha respekt för vad jag gått igenom och inte förvänta mig så mycket men att det skulle kännas så här dåligt trodde jag faktiskt inte. Idag gick vi ner igen och det var ett litet fall framåt även om det även idag gick bedrövligt tungt. Elias däremot sprang iväg på lätta ben och sprang 6km runt Örnässjön. 
 
Annars har helgen mest ägnats åt att titta på VM och pyssla lite här hemma. Vic har jobbat natt både Fredag och Lördag så hon har mest sovit på dagarna. När hon vaknade idag så körde hon Samuel till Köping där han ska inleda en intensivkurs i morgon för att förhoppningsvis ta körkort. Han blir där åtminstone den här veckan och nästa och uppkörning är bokad till den 5:e Juli. Det ska bli spännande och se om han fixar det men det både tror och hoppas jag. 
 
Under veckan som kommer är det en hel del planerat. I morgon är det återigen dags för provtagning på Danderyds sjukhus och efter det ska jag åka och hämta upp mina vinterdäck till min nya tjänstebil på Volkswagen i Akalla. Därefter måste jag åka förbi jobbet och packa det jag behöver ha med mig till Göteborg. På Tisdag ska jag till fysiologikliniken för att göra ett arbetstest. Jag gjorde ett sådant under min utredning inför transplantation men den här gången blir det något annorlunda. Jag kommer att få en spruta med en substans som gör att pulsen stiger och hjärtfrekvensen ökar vilket motsvarar ett motionspass. I informationen inför besöket säger de att jag kommer vara där i ca 2 timmar så jag antar att det även inkluderar en del andra undersökningar. Efter det åker jag mot Göteborg och jag har 1 besök på vägen ner och kommer förmodligen ner ganska sent. På Onsdag har jag 3 besök inbokade och vid 15-tiden ungefär räknar jag med att vara färdig och då väntar ungefär 5 timmar i bilen så jag kommer hem framåt kvällskvisten. På Torsdag morgon är det återigen provtagning och efter det bär det av hemåt för att skriva lite rapporter och sedan väntar helg. Veckan efter det börjar jag jobba heltid och det känns riktigt bra. Det senaste åren har varit riktigt tuffa på många sätt och inte minst för ekonomin. Nu när Vic bytt jobb och jobbar heltid och jag kliver på heltid så blir det sådan skillnad för oss att det inte går att beskriva. 
 
Nu blir det lite tv-tittande innan det är dags att säga godnatt. 
 
På återseende!
 
// Dan