Söndagskväll

Hej,
 
En lugn kväll råder och enkelt jag är fortfarande uppe. Elias är hemma hos en kompis och ska vara kvar där till på Onsdag medan övriga familjen ligger i sina sängar. I helgen har jag varit på landet tillsammans med Isac och Wilmer samt barnens kusin Noah. Tyvärr har det inte blivit så många turer till landet de senaste åren men det beror såklart på att jag varit sjuk samt kört dialys. Nu när jag är transplanterad så kommer jag att åka dit betydligt oftare och det ska bli skönt. Vi har mest tagit det lugnt på landet och njutit av det fina vädret samt ätit och druckit gott. 
 
Nu när man har fått livet tillbaka så här man verkligen fått perspektiv på livet och på allt runtomkring. Folk pratar ofta att de inte har tid och bla bla bla men de förstår inte hur mycket tid de egentligen har. När jag körde dialys så ägnade jag mellan 30 och 40 timmar i veckan åt det och kunde inte köra mina barn till aktiviteter, laga mat eller sköta hushållsbestyr. Nu när livet börjar återgå till det normala igen så uppskattar man de här sakerna och förstår vilken lyx det är att ha sin frihet. En frihet som många tar för givet medan jag själv definitivt inte gjorde det. 
 
I Fredags återgick jag till jobbet igen och det var en mycket skön känsla. Tills vidare jobbar jag 50% men när min sjukskrivning tar slut den 22:a Juni så tänker jag börja jobba heltid igen. Det kommer bli 2 veckors heltid till en början då jag fr o m vecka 28 har semester i 4 veckor. I veckan som kommer blir det en hel del pusslande då jag ska kombinera jobbet med provtagning Måndag och Torsdag samt att jag har ett läkarbesök på Tisdag i Huddinge kl 09.30. Jag ska försöka få ihop dagarna så gott jag kan men det brukar alltid lösa sig till slut. På Onsdag är det ju nationaldagen också vilket gör saker och ting ännu svårare att planera men man får göra det bästa av situationen. 
 
Nu blir det lite tv-tittande innan det är dags att få sig några timmars sömn. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Avslutningsvis lite härliga bilder från helgen ☀☀☀