Dag 11

Hej,
 
Då var det Påskafton och jag fortsätter att tillbringa mina dagar på Huddinge sjukhus. Idag känner jag mig lite piggare och värken över det senaste operationssåret är på väg åt rätt håll. Har precis lyckats få i mig lunch och det är en större utmaning än vad det låter som. Har haft jättesvårt med maten den senaste veckan vilket resulterat i en viktnedgång på nästan 8kg. Med allt som hänt och framförallt all värk jag upplevt så här jag inte ens velat tänka på mat. 
 
Under dagens läkarrond fick jag besked att mitt kreatinin hade sjunkit ytterligare 100 enheter sedan igår så den nya njuren mår prima och gör det den ska. Jag har för närvarande både en urinkateter samt ett dränage från magen som ska sitta kvar tills på Onsdag. Onsdag är också den dagen som jag preliminärt ska få komma hem. Alla frågar hela tiden när jag ska få åka hem och självklart vill jag det men samtidigt vill jag vara helt säker på att allt fungerar innan jag åker hem. 
 
Idag fick jag besök ganska tidigt av Vic och barnen. Alltid trevligt att få lite sällskap då det annars blir väldigt långsamt här. I morgon kommer ingen men på Måndag kommer både mina föräldrar samt min kusin Jonas. 
 
Jag ska försöka ta mig lite kortare promenader runt i korridorerna här på avdelningen strax. Skönt att röra på sig lite mellan varven då jag annars mest ligger på rygg i sängen. Det drar och spänner i såret på magen men det är bara att kämpa emot då jag vet att det blir bättre. Igår kollade jag på första filmen om Pirates of the Carribbean under kvällen och jag såg att film nr 2 går ikväll så den tänkte jag kolla på innan jag somnar. 
 
På återseende snart igen 
 
// Dan