Lördag

Hej,
 
Idag har det inte hänt mycket. Igår körde jag dialys och efter det somnade jag av ren utmattning. I morse vaknade jag redan 5.30 och kunde inte somna om så det var lika bra att kliva upp. Jag och Vic åkte och handlade på ICA Maxi i Barkarby redan kl 9 och det var skönt att gå där när det inte var så mycket folk. När vi kom hem därifrån så har jag inte gjort ett smack utan mest legat i sängen och kollat på serier. Jag har börjat titta på min favoritserie Sons of Anarchy igen och jag har nästan betat igenom säsong 1. Jag hade en tanke på att ge mig ut på en långpromenad men det här inte blivit av då jag är väldigt trött och sliten. Jag får ge det en ny chans i morgon. 
 
I morgon är det hockeymatch för Wilmer mot Göta/Traneberg och den startar kl 14.30. Som vanligt ska vi jobba i sekretariatet men det brukar inte vara några problem. Senare under kvällen är det avslutning på den ordinarie säsongen så spelarna ska äta pizza tillsammans. Själv måste jag åka hem och köra min dialys och där kommer jag sitta resten av kvällen. 
 
På Måndag kommer jag att vara hemma då jag åker till Västkusten från Tisdag till Torsdag. Nu när jag kommit igång med fältarbetet igen så är det knepigt att få ihop tiden ordentligt. Eftersom jag endast jobbar 75% så kommer det bli så att jag tar ledigt en dag då det blir långa dagar när man är ute på fältet. På resan västerut så kommer jag att ta med mig vår nya säljrepresentant Stefan och låta honom få lite erfarenhet av kundbesök och längre resor. Som vanligt är det lite pusslande för att få ihop dialysen men nu kommer jag att köra Söndag, Måndag och så kan jag ha uppehåll Tisdag, Onsdag och så kör jag Torsdag, Fredag. Det är fullt upp med pusslandet men med planering så brukar det fungera till slut. 
 
Nu ska jag återgå till min serie. 
 
På återseende 
 
// Dan 
 
Världens bästa serie!