På väg mot ett nytt liv

Hej,
 
Ja, då har det äntligen skett. Vid midnatt mellan Onsdag och Torsdag denna veckan så blev jag äntligen transplanterad. Transplantationen gick bra men njuren har inte riktigt kommit igång ännu. Det är helt normalt att det tar ett par dagar innan den anpassar sig till sin nya miljö och läkaren säger att allt ser fint ut så jag känner mig inte orolig. Jag har fortfarande jätteont och jag är svullen från magen ner till underlivet. Jag har svårt att sova och svårt att gå men det kommer bli bättre om några dagar. Det är svårt att svara på hur länge jag blir kvar här på sjukhuset men det är bara att ta en dag i taget. Man vill självklart veta att njuren fungerar som den ska och att inga komplikationer uppstöter. Jag försöker härda ut så gott det går och att inte gräva ner mig när jag har som mest ont. 
 
Idag får jag besök av familjen efter att Wilmer spelat klart en hockeycup i Farsta. Senare under dagen kommer mamma och pappa hit på besök också. Det är trevligt med besök då tiden annars går väldigt långsamt här på avdelningen. 
 
Det känns fantastiskt att ha fått en ny njure och nu slipper jag dialysen plus att jag kommer må bättre. Jag ser också fram emot att få äta vad jag vill igen. 
 
Återkommer om ett par dagar med en update .
 
Ha det bra och på återseende!
 
// Dan 
 
Ingen smickrande bild men så här eländig ser jag ut några dagar efter transplantationen.