Livet 2.0

God kväll,
 
Det går inte att undgå att skriva några rader om vädret som råder här. Det är helt sjukt vilken månad det har  varit ur vädersynpunkt här i Stockholmsområdet. Jag kan knappt påminna mig när jag såg annat än blå himmel och ännu mindre när jag senast såg eller kände av regn. Kollar man framåt så ska det fortsätta vara varmt och skönt och det är bara att tacka och ta emot. För mig personligen så innebär solsken och värme inte enbart att det är positivt då jag som nytransplanterad inte får vistas längre perioder i skarpt solljus då jag löper större risk att få hudcancer pga att jag har ett väldigt lågt immunförsvar. Jag får hålla mig i skuggan och se till att undvika att vara längre perioder i solen. 
 
Annars börjar livet så sakteliga återgå till det normala igen. I morgon börjar jag att jobba igen och det känns verkligen helt fantastiskt. Jag har verkligen sett fram emot den här dagen och jag är jättetaggad att börja jobba igen. Igår var jag med på ett möte på jobbet kring ett nytt rapporteringssystem och det om något är väl ett tecken på att man är sugen på att börja jobba igen. 
 
Vad gäller min hälsa så känns det bättre och bättre för varje dag som går. I Måndags när jag tog prover visade det sig att jag hade något förhöjd sänka(54) och läkarna misstänkte att det kunde röra sig om en urinvägsinfektion då jag hade haft urinkateter i lite drygt 4 veckor. Jag fick åka in och lämna ett urinprov samma dag och den visade inget. Idag var jag inne igen och lämnade nya prover och denna gång hade jag 11 i sänka/CRP så vad det än är så verkar kroppen ta hand om det själv. Jag känner mig fortfarande ganska trött och det beror på att jag fortfarande har ganska lågt blodvärde(97). Med tiden kommer min nya njure ta hand om detta själv men tills vidare får jag fortsätta ta EPO-Sprutor och hoppas att det går uppåt snart. 
 
I Tisdags var vi iväg till Spånga där det var TV-inspelning av höstens nöjesprogram på kanal 5 Vem kan slå Anja och Foppa. Det var roligt att se på men det höll på lite väl länge. Det började 17.30 (Vi var där 16.30) och inspelningen slutade strax innan kl 23. I ena läget var det Anja Pärson och Peter Forsberg och i motståndarlaget var det Frida Hansdotter och Kim Källström. Jag ska inte avslöja hur det gick men det blev en rejäl kamp! 
 
I morgon bär det av mot landet med Isac och Wilmer samt barnens kusin Noah. Även på landet ska det bli strålande solsken så det är bara att njuta. Det har inte blivit så många resor till landet de senaste åren men det beror såklart på att jag varit sjuk samt kört dialys i ett drygt år. Nu känns det som rena lyxen att slippa dialysen och få massor med tid över till annat. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Vår utsikt under inspelningen.
 
Här ser man ryggtavlan på Kim Källström.
 
Det galna vädret fortsätter ☀☀☀