Ännu en härlig dag

Hej,
 
Solen skiner och jag ligger i vår härliga soffa på altanen. Dagarna springer iväg och i morgon är det 2 månader sedan som jag fick min nya njure. Livet börjar så smått att återgå till det normala och jag mår bättre och bättre för varje dag som går. Det enda problemet jag har är att mitt blodvärde envisas med att vara ganska lågt men det kommer att bli bättre med tiden. I morgon ska jag äntligen bli av med katetern och det kommer bli väldigt skönt. Jag kommer att få ligga kvar på avdelningen någon timme efteråt för att säkerställa att jag kommer igång och kissar normalt men det ska förhoppningsvis inte vara några problem. 
 
I Fredags var jag inne på jobbet en sväng och hälsade på och det kändes bra. Det är en del omsättning på personal just nu av olika anledningar men det kommer säkert bli bra med tiden. Min kollega i Göteborg fick tyvärr lämna organisationen häromdagen vilket jag tycker är tråkigt men kraven är högt ställda nu och lever man inte upp till dem så kan det bli så. Själv kommer jag att återgå i tjänst den 1:a Juni och det är ju redan nästa Fredag. Jag kommer att börja på 50% för att inte gå ut för hårt och det känns som en bra start. Det kommer säkert att ta en liten stund att sätta sig in i allt igen men förhoppningsvis ska det inte ta allt för lång tid. 
 
Idag var jag inne på Danderyds sjukhus och tog prover igen. Provsvaren är fortsatt stabila och det känns som det mesta är under kontroll. Jag passade på att hämta ut nya mediciner på Apoteket på sjukhuset men tyvärr fanns inte en medicin så jag blev tvungen att ta en tur in till Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan då det var enda apoteket som hade medicinen på lager. Det blir en hel del mediciner att hålla rätt på men det är samtidigt tur att de finns. 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av värmen. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Dagens skörd av mediciner.