Solig Måndag

Hej,
 
Ja, idag har det varit högsommarvärme här i de norra delarna av Stockholm och det har varit jättehärligt. Jag inledde dagen med en tur till Danderyds sjukhus för de sedvanliga proverna. Mina värden fortsätter att vara riktigt stabila och det känns såklart väldigt skönt. Mitt kreatininvärde låg på 164 vilket är riktigt härlig läsning. Mina övriga värden ligger också stabilt även om mitt Hb-värde gärna skulle få vara lite högre så man blir lite piggare. 
 
När jag kom hem från sjukhuset så upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar och eftersom ingen annan var hemma så kom jag inte in. Jag åkte till skolan och kollade med Wilmer men han hade inte med sig några nycklar och inte Isac heller. Efter mycket om och men fick jag till slut tag i Elias och jag fick åka till Kista för att hämta nycklarna. Jag var hemma strax innan kl 12 och det var inte riktigt det jag hade planerat. Efter det har det inte hänt så mycket utan jag har mest tagit det lugnt här hemma och suttit och njutit av det fina vädret på altanen. Under kvällen har jag och Wilmer kollat på hockey och så har jag hämtat Isac från hans fotbollsträning. 
 
Nästa vecka fyller Isac 14 år och vi kommer ha kalas för honom på Lördag. Det kommer över lite släkt och vänner under dagen och det blir säkert trevligt. På Söndag är det fotbollsmatch för Isac och den här gången hoppas jag att jag kan följa med. Jag tycker fortfarande att det är rätt så besvärligt att gå runt med katetern men det är något jag får lov att acceptera. På Fredag ska jag till Huddinge för nya provtagningar och därefter blir det träff med läkaren och då får jag förhoppningsvis svar på när de kan dra ut katetern. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Kreatininet fortsätter sjunka vilket tyder på att min nya njure mår fint och jobbar på!