Update Lördag

Hej,
 
Nu är det ett tag sedan jag tog mig tid att skriva några rader så det är väl på tiden. I veckan som gått har det inte hänt så värst mycket egentligen. Jag har gått och skrotat här hemma och jag börjar längta tillbaka till jobbet igen. Jag har haft en del strul med min urinkateter som har läckt och det var inte så värst trevligt. I Torsdags var jag på Huddinge sjukhus för läkarbesök och träff med sjuksköterskan och då gjorde de ett försök att fixa till den men den fortsatte strula redan under kvällen. I samband med det besöket blev jag av med min dräneringsslang så då blev det iaf en påse mindre att släpa runt på. På Fredagen var jag tillbaka på sjukhuset för provtagningar och då passade jag på att gå upp på mottagningen igen och den här gången bytte de till en tjockare slang och nu verkar det fungera bättre. Jag ska ha urinkatetern i 2 veckor till så då vill man gärna ha så lite strul som möjligt. 
 
Igår efter vi hade varit på sjukhuset så gick färden mot Göteborg där jag och Vic skulle se Danny Saucedo på The Theatre på Gothia Towers. Vi bodde även på hotellet så det var väldigt bekvämt. Showen var riktigt bra och väldigt underhållande så vi fick valuta för pengarna. Maten var god förutom förrätten som var något vegetariskt med någon typ av broccoli och blomkål. Det gick att äta men var ingen höjdare direkt. Varmrätten däremot var riktigt god och den bestod av laxrygg med ris som åts med något slags bröd som jag inte vet vad det heter men det var riktigt gott. 
 
Vi åkte hem från Göteborg efter vi hade ätit frukost på hotellet och vi kom hem vid kl 15 ungefär. När vi kom hem var jag riktigt trött och har mest tagit det lugnt här hemma. Jag känner mig fortfarande väldigt kraftlös efter den tunga perioden jag gått igenom men det är inte så konstigt. 
 
På återseende!
 
// Dan 
 
Trevlig show.
 
Konfettiregn som avslutning.