Fredagskväll

Hej,

Då var helgen här och äntligen får jag koppla bort jobbet ett par dagar. Har svårt att hitta glädjen på jobbet och vissa dagar har jag en klump i magen av prestationsångest och allmän oro.

I övrigt har jag fortfarande problem med svår ångest både på dagarna och på nätterna och ensamheten jag känner är både svår och betungande. De mörka tankarna kommer allt oftare och jag har svårt att styra bort dem. Jag kämpar stenhårt varje dag för att kunna hantera tankarna och känslorna men det går inte. Jag håller god min så gott jag kan hela tiden och visar inte hur jag egentligen mår för det är alltid någon annan som behöver mer hjälp än vad jag behöver. Jag har lidit så länge jag kan minnas och det är aldrig någon som någonsin har kämpat för mig och som undrat varför jag mår som jag gör. Jag fortsätter att plåga mig själv genom att leta upp bilder på personer som jag egentligen inte vill veta av men på något sätt behöver jag trycka ner mig själv för att bekräfta att jag inte är värd något alls. 

Igår skulle jag varit hos kuratorn men jag missade tyvärr tiden. Det är extra jobbigt då jag verkligen behöver gå dit nu när tankarna är extra jobbiga och de jobbiga minnena gör sig påminda. Jag fortsätter att springa runt i mitt vakuum så länge jag orkar för jag räknar inte med att något kommer förändras. 

God natt. 

// Dan